Uddannelse og baggrund

Gennem en årrække var jeg ansat ved diverse socialforvaltninger og undervisnings-institutioner som klinisk psykolog, de første år primært indenfor børn- og unge og familieområdet, siden arbejdede jeg indenfor det psykiatriske område og med behandling af misbrug. I alt var jeg ansat i det offentlige i 20 år.

Jeg begyndte som privatpraktiserende i 2002, hvor jeg har rig lejlighed til at bruge de erfaringer, jeg har fået og hvor mødet med mine klienter altid er anledning til nye refleksioner og ny læring. Jeg arbejder i dag med terapi, både til børn og voksne og som konsulent ved diverse kommuner og undervisningsinstitutioner.

Specialiseret i:

Psykoterapi, herunder efteruddannelse i kognitiv terapi, systemisk terapi, eksistentiel terapi samt hypnose og mindfullness.

Klinisk psykologi

Arbejdsrelaterede konflikter, psykisk arbejdsmiljø og stress

Børn og unge samt familiemæssige problemstillinger i den moderne familie

Supervision, både af psykologer og andre faggrupper indenfor socialforvaltning og undervisningsinstitutioner.

Jeg interesserer mig meget for personlig udvikling i teater- og film branchen og de særlige vilkår, der gør sig gældende i livet som udøvende kunstner. Det psykiske arbejdsmiljø, vedligeholdelse og udvikling af den kreative og personlige proces og sammenhængen imellem disse.

psyk@anettealbeck.dk

 

Psykolog Anette Albeck | Kvægtorvsgade 1, 1710 København V  | Tlf.: 22 78 70 13 | psyk@anettealbeck.dk